Ruim 30 jaar ervaring in communicatie netwerken en verhuizingen

Leeghalen van panden

Voor het leeghalen of ontruimen van een bedrijfspand, kantoor, winkel, school of magazijn bent u bij CM Totaal aan het goede adres. Soms zijn loodsen, panden of gebouwen (tijdelijk) niet meer nodig, bijvoorbeeld doordat een huurder is vertrokken of het bedrijf naar een ander pand verhuisd is. Door onze jarenlange ervaring halen wij het gebouw vakkundig leeg en leveren het (bezem)schoon op.

Achtergebleven materiaal
De ontruiming van een bedrijfspand vraagt om een geheel eigen aanpak. Zeker wanneer het gaat om een faillissement kan de ontruiming een gevoelige zaak zijn. Meubilair en andere spullen die niet uit het pand zijn verwijderd maar nog wel bruikbaar zijn, worden door ons ingepakt en meegenomen. Afhankelijk van uw wens of opdracht voeren wij deze af of leveren deze in bij de kringloop of een goed doel.

Milieubewust
Bij een bedrijfsontruiming ontstaat meestal afval. Voorbeelden hiervan zijn tussenwanden, kabels en opslagmateriaal. Materialen die niet meer te gebruiken zijn, voeren wij milieubewust af met het oog op recycling. Ons bedrijf beschikt over een eigen opslagruimte, wat handig kan zijn als tijdelijke oplossing bij een (interne) verhuizing van uw bedrijf.

Ons team werkt snel, efficiënt en met de grootst mogelijke discretie. Ook voor interne verhuizingen zijn wij u graag van dienst. Vraag hiervoor een op maat gemaakte offerte aan.

Extra schoon?
(Bezem)schoon is de standaard. Uiteraard leveren wij een pand altijd schoon op. Maar soms stelt de eigenaar van het pand of een volgende huurder andere eisen. Indien nodig voeren wij tegen een kleine vergoeding extra schoonmaakwerkzaamheden uit, zodat het pand naar wens wordt opgeleverd.

Ook voor het (intern) verhuizen van werkplekken, ICT-apparatuur en het moderniseren van uw databekabeling maken wij graag een op maat gemaakte offerte.