Ruim 30 jaar ervaring in communicatie netwerken en verhuizingen

Interne verhuizingen

Vaak wordt een interne verhuizing onderschat, waardoor de verhuizing meer tijd in beslag neemt dan nodig is. Het team van CM Totaal is zeer ervaren in interne verhuizingen en zorgt ervoor dat alles vlot verloop. Of het nu gaat om het verhuizen van de complete inboedel of enkele werkplek(ken) naar een hoger of lager gelegen verdieping, naar een andere ruimte op dezelfde etage of om het verwisselen en verplaatsen van werkruimten binnen een bedrijfspand.

Kantoormeubilair
Alle kantoormeubilair (zoals bureaus, stoelen, kasten, lampen) moeten van de oude werkplek naar de nieuwe werkplek worden verplaatst. Eigen personeel heeft hier vaak geen tijd voor of is niet kundig genoeg om dit snel en zonder problemen uit te voeren. Wij zorgen voor een deugdelijke verpakking om beschadiging tegen te gaan en beschikken over de middelen om materialen goed en snel naar de juiste bestemming te krijgen. Alle meubilair wordt op de juiste plek neergezet en voorzien van de gewenste/benodigde werkende apparatuur.

IT apparatuur
De IT-apparatuur (pc’s, servers, printers etc.) maakt tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel uit van een verhuizing. Vaak heeft uw eigen personeel onvoldoende kennis om vakkundig de pc’s en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten.

Persoonlijke spullen
Ook voor het verhuizen van persoonlijke spullen van medewerkers draaien wij onze hand niet om.

Wilt u ook dat het archief verhuisd wordt? CM Totaal kan dit ook voor u regelen. De mogelijkheid tot aanschaffen van verhuisdozen