Ruim 30 jaar ervaring in communicatie netwerken en verhuizingen

Data- en telefonienetwerken

Data en telefonie zijn essentieel
Data- en telefonienetwerken zijn essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Het is dan ook van het grootste belang dat deze netwerken op de juiste manier zijn aangelegd en goed functioneren. Dit geldt zeker wanneer er een (interne) verhuizing, verandering of uitbreiding van uw bedrijfspand plaatsvindt. Een betrouwbare en kundige partner zorgt ervoor dat u, uw medewerkers, leveranciers en klanten nauwelijks merken dat er iets veranderd is in uw bedrijf. Alles blijft probleemloos functioneren.

Aansluitingen en kabels
Technische ontwikkelingen staan niet stil. WIFI is tegenwoordig bijna overal beschikbaar, maar voor bedrijven is dit niet de meest geschikte en meest betrouwbare verbinding (in verband met beveiliging). Een bekabeld netwerk is sneller, stabieler, veiliger en betrouwbaarder. Doordat er steeds meer in de Cloud wordt gewerkt kan een nieuwe datakabel (doorvoersnelheid tot 10Gbit) een verbetering van uw processen betekenen.

Wij zorgen voor het aanpassen of trekken van nieuwe datakabels (cat5e, cat6, cat6+ / UTP, FTP, SFTP, PIMF) voor uw bedrijfsnetwerk, het aanbrengen van nieuwe aansluitingen (RJ45) en het maken/ plaatsen van kabelgoten, zodat uw netwerk optimaal functioneert en uw medewerkers goed kunnen werken.

CM Totaal is gespecialiseerd in de volgende zaken:

Daarnaast verwijderen wij ook uw oude installatie(s) op een tijdstip dat het u schikt (ook avond en weekend)

Randapparatuur
Naast het trekken en aanpassen van data- en elektrakabels en aansluitingen kunnen wij ook allerlei randapparatuur plaatsen zoals:

Is het nodig dat ICT apparatuur, meubilair en/of het archief verhuisd wordt? Ook dat is mogelijk bij CM Totaal.